Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye peşışını getirmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi şiddetli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cepheının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni maksat sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Panik pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Binanın ciğerinden adiya sağlıklı inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir eksperlik düzı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride sarılmış kalabilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Zatî verilerin işçiliklenme amacını ve bunların amacına mutabık kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page